Despre

CĂRĂBAȘ LUNGU - Societate Civilă de Avocaţi

CĂRĂBAŞ, LUNGU – Societate Civilă de Avocaţi

„CĂRĂBAŞ, LUNGU – Societate Civilă de Avocaţi” este membră a Baroului Cluj începând cu anul 2012. Avocaţii fondatori sunt Mihai Cărăbaş şi Oana Lungu.

Deși societatea este nouă pe piaţa avocaturii, ne bucurăm de încrederea unor clienţi de renume, atât din mediul de afaceri local, cât și din rândul investitorilor străini. Cuvintele cheie pentru echipa noastră sunt determinare, performanţă și rezultate, convingeri care ne ghidează într-un parteneriat de succes pe care îl semnăm cu fiecare client. Calitatea serviciilor noastre profesionale ne recomandă nu doar în Cluj – Napoca, ci şi în alte orașe din ţară și străinătate, ca un partener de încredere.

Pentru ca obţinerea rezultatelor să fie maximală şi pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru satisfacerea nevoilor și exigenţelor clienţilor noştri, colaborăm cu experţi din domenii adiacente. În activitatea societăţii colaborăm cu avocaţi din diferite zone ale ţării, reuşind astfel să acoperim o arie teritorială extinsă, oferind clienţilor noştri servicii de calitate, într-un timp foarte scurt.

În portofoliul societăţii se numără atât companii cu capital străin, societăţi autohtone, organizaţii non-profit, instituţii, cât şi persoane fizice, care beneficiază de consultanţă juridică, la standarde înalte.

 

Promisiunea noastră faţă de clienţi

Punem accent pe munca de echipă, nu doar în interiorul societăţii, ci şi în relaţia cu clienţii şi cu colaboratorii noştri. Credem că suntem aici pentru a livra soluţii eficiente clienţilor noştri, de aceea folosim instrumentele legislative printr-o abordare creativă, catalizată de determinare şi pasiune.

Ne angajăm să le oferim clienţilor şi colaboratorilor un parteneriat loial şi transparent, caracterizat de performanţă şi de implicare totală a echipei noastre.

 

Principiile noastre

Valorile integrate în societatea noastră se completează în cinci principii care stau la baza acţionării noastre strategice:

Excelenţa serviciilor

Pentru noi „excelenţă” înseamnă depăşirea aşteptărilor clienţilor. Ne angajăm să oferim consultanţă legală de înaltă calitate, cu scopul de a ne sprijini clienţii în atingerea scopurilor şi înregistrarea de rezultate performante.

Servicii locale la standarde internaţionale

Ne adaptăm nevoilor fiecărui client, păstrând standardele riguroase de calitate, la nivel internaţional. O confirmă experienţa parteneriatelor internaţionale cu clienţii noştri şi cu alţi colaboratori profesionali.

Determinarea de a avea succes

Suntem determinaţi să fim lideri de referinţă în profesia pe care o urmăm. Atuurile noastre sunt cunoaşterea, experienţa, atenţia sporită la detalii şi dedicarea în relaţia cu fiecare client, dar şi interesul sporit pentru specializare profesională în raport cu cerinţele pieţei.

Abordare în perspectivă

În profesia de avocat previzionarea, contestarea gândirii existente și dorinţa de poziţionare clară în probleme importante sunt elementare. Pasiunea pentru profesie şi credinţa în corectitudine şi transparenţă ne determină să împingem limitele existente.

Investim în oameni

Creem un mediu de lucru în care oameni talentaţi pot evolua profesional cu succes. Investim în formare profesională, educaţie formală şi non-formală, atât prin activităţi interne, cât şi prin proiectele pe care le susţinem.