Echipa Cărăbaș Lungu – Societate Civilă de Avocați

Avocat Carabas MihaiMihai Cărăbaş – avocat partener

T: (+4) 0740 196 786; E: carabas@carabaslungu.ro

Mihai Cărăbaş este absolvent licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş – Bolyai, specializat în „Instituţii de Drept Privat” în cadrul aceleiaşi facultăţi. Cadru didactic universitar asociat, cu o experienţă de peste 5 ani în domeniul avocaturii, Mihai Cărăbaș deţine o bogată experienţă în domeniul dreptului comercial, al proprietăţii intelectuale şi industriale, în domeniul energiei şi al managementului corporatist, atât la nivel de consultanţă, negociere şi mediere, cât şi în reprezentarea intereselor clienţilor în faţa instituţiilor şi autorităţilor publice.

Linkedin: http://ro.linkedin.com/in/avocatmihaicarabas

avocat-lungu-oanaOana Lungu – avocat partener

T: (+4) 0744 780 909; E: lungu@carabaslungu.ro

Absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş – Bolyai, Oana Lungu este specializată în „Drept Privat Comparat” în cadrul aceleiaşi facultăţi, cu supraspecializări internaţionale în domeniul dreptului comparat şi a dreptului transnaţional. Oana Lungu deţine o experienţă de peste 5 ani în gestionarea litigiilor de contencios administrativ şi fiscal, dreptul muncii, drept bancar, drept comercial şi drept penal.

Linkedin: http://ro.linkedin.com/in/oanalunguavocat/

Buda AlexandraAlexandra Buda – registrator Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare

Studentă în anul al IV-lea, în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş – Bolyai, este specializată în drept penal, recuperare debite şi aspecte de drept procesual penal.

Clapon TeodoraTeodora Clapon – Legal intern

Studentă în anul al IV-lea, în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş – Bolyai, este specializată în dreptul muncii, drept civil şi proprietate intelectuală.