Echipa Cărăbaș Lungu – Societate Civilă de Avocați

Avocat Carabas MihaiMihai Cărăbaş – avocat partener

T: (+4) 0740 196 786; E: carabas@carabaslungu.ro

Mihai Cărăbaş este absolvent licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş – Bolyai, specializat în „Instituţii de Drept Privat” în cadrul aceleiaşi facultăţi. Cadru didactic universitar asociat, cu o experienţă de peste 8 ani în domeniul avocaturii, Mihai Cărăbaș deţine o bogată experienţă în domeniul dreptului comercial, al proprietăţii intelectuale şi industriale, în domeniul energiei şi al managementului corporatist, atât la nivel de consultanţă, negociere şi mediere, cât şi în reprezentarea intereselor clienţilor în faţa instituţiilor şi autorităţilor publice.

În prezent este doctorand al Universității Babeș-Bolyai în domeniul dreptului comercial si membru al Center for Company Law and Corporate Governance al Facultății de Drept.

Începând cu anul 2016 deține calitatea de arbitru în cadrul Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Cluj.

Linkedin: http://ro.linkedin.com/in/avocatmihaicarabas

avocat-lungu-oanaOana Lungu – avocat partener

T: (+4) 0744 780 909; E: lungu@carabaslungu.ro

Absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş – Bolyai, Oana Lungu este specializată în „Drept Privat Comparat” în cadrul aceleiaşi facultăţi, cu supraspecializări internaţionale în domeniul dreptului comparat şi a dreptului transnaţional. Oana Lungu deţine o experienţă de peste 8 ani în gestionarea litigiilor de contencios administrativ şi fiscal, dreptul muncii, drept bancar, drept comercial şi drept penal.

Linkedin: http://ro.linkedin.com/in/oanalunguavocat/

Avocat Septimiu OpreaSeptimiu Oprea – avocat colaborator

T: (+4) 0753 677 671; E: septimiu.oprea@carabaslungu.ro

Absolvent al Facultății de Drept a Universității Babeș – Bolyai, promoția 2013, este înscris în tabloul avocaţilor din cadrul Baroului Cluj începând cu anul 2014. În cursul aceluiași an a absolvit și cursurile programului de masterat „Dreptul European şi Dreptul Naţional al Afacerilor” organizat de Facultatea de Drept, Universitatea Babeş – Bolyai.

Principalele arii de practică în care își desfășoară activitatea atât în faţa instanţelor de judecată, a organelor de urmărire penală, instanţelor arbitrale sau a instituţilor cu activitate administrativ-jurisdicţională (CNSC), sunt: drept contractual, drept administrativ, drept fiscal, drept procesual civil, dreptul consumatorilor, drept bancar, achiziţii publice, dreptul mediului, drept societar, dreptul muncii.

Avocat Clapon TeodoraClapon Teodora – avocat colaborator

T: (+4) 0763 755 822; E: teodora@carabaslungu.ro

Absolventă a Facultății de Drept a Universității Babeș – Bolyai, promoția 2014, este membră a Baroului Cluj începând cu anul 2015. În cursul aceluiași an a absolvit și cursurile programului de masterat „Instituţii de drept privat” al Facultății de Drept, Universitatea Babeş – Bolyai.

Principalele arii de practică în care își desfășoară activitate sunt: drept succesoral, dreptul familiei, acţiuni specifice apărării / reconstituirii dreptului de proprietate, fond funciar şi carte funciară, drept contravenţional, recuperări creanţe, dreptul asigurărilor sociale, drept societar, dreptul muncii.