Parteneri

Conlucrare profesională

sigla-nita-ciucur

NIŢĂ & CIUCUR LAW OFFICE – PREZENTARE GENERALĂ

Suntem o firmă de avocatură de tip boutique, concentrată pe consultanţă juridică şi litigii comerciale, arbitraj naţional şi internaţional precum şi pe o varietate de  proceduri legate de afacerile curente ale companiilor. Ne desfăşuram activitatea într-o formă de parteneriat integrat, pentru a oferi clienţilor noştri cea mai eficientă echipă, optimizată în ceea ce priveşte competenţa, expertiza, disponibilitatea şi creativitatea pentru fiecare proiect in parte. Clienţi noştri principali sunt corporaţii multinaţionale şi naţionale, instituţii financiare, cluburi sportive, sportivi, antreprenori şi directori din Europa şi Asia.

FOCUS. ARBITRAJ NATIONAL ŞI INTERNAŢIONAL

În decursul ultimilor 7 ani am dobândit o valoroasă experienţă în materia arbitrajului internaţional. Avocaţii noştri au fost implicaţi în numeroase arbitraje internaţionale, în calitate de apărători ai uneia din părţi.

Incepând cu anul 2013, Paul F. Ciucur (Managing Partner) este desemnat de Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne ca avocat în reprezentarea sportivilor implicaţi în cauze aflate pe rolul acestei instituţii. Practica noastră arbitrală în cadrul arbitrajului instituţionalizat se desfaşoară în principal în faţa Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne, a  Comisiei de Soluţionare a Litigiilor din cadrul UEFA şi FIFA precum şi a comisiilor naţionale cu atribuţii jurisdiscţionale în litigii sportive.

În fiecare caz, alcătuim o echipă formată din avocaţi parteneri, colaboratori şi personal auxiliar, pregătită să ofere asistenţă şi reprezentare de cea mai bună calitate, asociate cu devotamentul şi implicarea necesară fiecărui proiect. Echipa noastră este competentă să discute cu orice client, în 5 limbi de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană).

 

Susţinem

 

elsa-cluj-napoca

ELSA

The European Law Students` Association (ELSA) a fost înfiinţată în 1981 de studenţi la drept din Austria, Germania, Polonia şi Ungaria, fiind cea mai mare organizaţie internaţională a studenţilor la drept şi a tinerilor jurişti.  În prezent, ELSA există în 35 de ţări europene, în cadrul a peste 200 de universităţi, reunind peste 30.000 de membri.

ELSA Cluj-Napoca reprezintă al treilea nivel de structurare al organizaţiei, după ELSA Internaţional şi ELSA România şi funcţionează în cadrul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babeş – Bolyai, dobândind personalitate juridică în aprilie 2001.

 

logo-lawyr.it

LAWYR.IT

Lawyr.it este o revistă juridică scrisă şi editată integral de studenţi, înglobând articole și secţiuni specifice care să răspundă nevoilor studenţilor. Face parte dintr-un proiect mai larg, lansat la nivelul Europei Centrale şi de Est, urmărind crearea unei reţele de studenţi şi absolvenţi de drept şi a unei baze informaţionale care să permită recrutarea acestora de către potenţiali angajatori.

 

arress

ARRESS

Asociaţia Română pentru Responsabilitate, Educaţie şi Sprijin Social a fost înfiinţată în luna martie 2011, fiind inclusă în categoria organizaţiilor non-profit, non-guvernamentale.

„Profitul” de care se bucură însă ARRESS este pe deplin dovedit de scopul pentru care a luat naştere. Iniţiativa a aparţinut unui grup de tineri – membri fondatori – care au conştientizat nevoia de dezvoltare a societăţii în planul responsabilizării şi al responsabilităţii pe plan social. Aceste două paliere se reflectă în sprijinul social ce poate şi trebuie să fie acordat, iar aducerea la îndeplinire a acestora este posibilă doar prin mijlocirea unor strategii de educaţie adecvată.