Echipa Cărăbaș Lungu - Societate Civilă de Avocați

Echipa Cărăbaș Lungu – Societate Civilă de Avocați

Mihai Cărăbaş – avocat partener

T: (+4) 0740 196 786
E: carabas@carabaslungu.ro

Mihai Cărăbaş este avocat, cadru didactic universitar asociat la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş – Bolyai din Cluj-Napoca, arbitru în cadrul Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Cluj. Mihai Cărăbaș deţine o bogată experienţă în domeniul dreptului comercial, al proprietăţii intelectuale şi industriale, în domeniul energiei şi al managementului corporatist, atât la nivel de consultanţă, negociere şi mediere, cât şi în reprezentarea intereselor clienţilor în faţa instituţiilor şi autorităţilor publice. Mihai este doctor in drept – Universitatea Babeș-Bolyai, în domeniul dreptului comercial si membru al Center for Company Law and Corporate Governance al Facultății de Drept.

Linkedin: http://ro.linkedin.com/in/avocatmihaicarabas

Oana Lungu – avocat partener

T: (+4) 0744 780 909
E: lungu@carabaslungu.ro

Oana Lungu este un avocat experimentat în domeniul protecției datelor personale și a proprietății intelectuale, fiind autorizată ca Data Protection Officer (DPO) și consilier în proprietate industrială, cu supraspecializări internaţionale în domeniul dreptului comparat şi a dreptului transnaţional. Oana este absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş – Bolyai, specializată în „Drept Privat Comparat”. În anul 2013, a obţinut Certificatul de drept comparat, emis de Facultatea de Drept Comparat a Universităţii Robert Schumann din Strasbourg.

Linkedin: http://ro.linkedin.com/in/oanalunguavocat/

Septimiu Oprea – avocat colaborator

T: (+4) 0753 677 671
E: septimiu.oprea@carabaslungu.ro

Septimiu Oprea este un avocat cu experiență în arii de practică diverse: drept contractual, drept administrativ, drept fiscal, drept procesual civil, dreptul consumatorilor, drept bancar, achiziţii publice, dreptul mediului, drept societar, dreptul muncii. Septimiu oferă asistență și reprezentare juridică în faţa instanţelor de judecată, a organelor de urmărire penală, instanțelor arbitrale sau a instituțiilor cu activitate administrativ-jurisdicţională (CNSC). Absolvent al Facultății de Drept a Universității Babeș – Bolyai, promoția 2013, este înscris în tabloul avocaţilor din cadrul Baroului Cluj începând cu anul 2014. În cursul aceluiași an a absolvit și cursurile programului de masterat „Dreptul European şi Dreptul Naţional al Afacerilor” organizat de Facultatea de Drept, Universitatea Babeş – Bolyai.

Teodora Groza – avocat colaborator

T: (+4) 0763 755 822
E: teodora@carabaslungu.ro

Absolventă a Facultății de Drept a Universității Babeș – Bolyai, promoția 2014, este membră a Baroului Cluj începând cu anul 2015. În cursul aceluiași an a absolvit și cursurile programului de masterat „Instituţii de drept privat” al Facultății de Drept, Universitatea Babeş – Bolyai. Principalele arii de practică în care își desfășoară activitate sunt: drept succesoral, dreptul familiei, acţiuni specifice apărării / reconstituirii dreptului de proprietate, fond funciar şi carte funciară, drept contravenţional, recuperări creanţe, dreptul asigurărilor sociale, drept societar, dreptul muncii.

Dragoș Harapu – avocat colaborator

E: dragos.harapu@carabaslungu.ro

Dragoș este absolvent al Facultății de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din anul 2019 si membru al Baroului Cluj din același an. În prezent este masterand în cadrul programului International and Comparative Business Law al aceleiași facultăți.
Ariile de activitate sunt în domeniul dreptului afacerilor, drept civil, protecția datelor personale.

Alexandra Mihailă – paralegal

Alexandra este absolventă a Facultății de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din anul 2019. Este autorizată ca Data Protection Officer (DPO) fiind implicată activ în procedurile de implementare GDPR. În cadrul societății ea se ocupă, de asemenea, cu gestionarea activităților administrativ-juridice, efectuând totodată partea de cercetare documentară pentru dosarele avocaților colaboratori.