CĂRĂBAȘ LUNGU - Societate Civilă de Avocaţi

Testimoniale

“CĂRĂBAŞ, LUNGU is a law firm which made us feel that our problems are as important to them as they are to us. That is why they were our first choice when we needed legal advice and representation in problems of commercial, labor and business law. Professionalism, readiness, implication are the first words which come to my mind when describing the collaboration between RIGK and CĂRĂBAŞ, LUNGU.”

(Markus Dambeck, administrator RIGK S.R.L.)

”Foşti colegi în cadrul asociaţiei, Oana Lungu şi Mihai Cărăbaş nu au încetat să aibă o implicare activă şi eficace, devenind astfel unii dintre cei mai importanţi colaboratori ai ELSA Cluj-Napoca.  Implementând aceleaşi valori şi principii care le ghidează activitatea profesională de zi cu zi, în colaborarea cu asociaţia noastră, nu am putut să nu remarcăm profesionalismul şi dedicarea pe care o au indiferent de natura juridică a problemei care le-a fost prezentată, tratând fiecare aspect al acesteia cu o atenţie sporită la detalii. De la consilierea juridică pe care ne-au acordat-o, la stagiile de practică pentru tinerii studenţi ai facultăţilor de drept şi, nu în ultimul rând, cu sfaturile venite atât din experienta lor vastă ca foşti membri ELSA, cât şi din anii de avocatură care îi recomandă, “CĂRĂBAŞ, LUNGU” şi-au dovedit încă odată deschiderea spre nou, spre viitor, garantându-şi poziţia ca şi partener de top al ELSA Cluj-Napoca.” 

(Mircea Farcău, Președinte ELSA Cluj-Napoca)

“Echipa de avocaţi de la CĂRĂBAŞ, LUNGU a fost contractată de către firma noastră pentru a susţine activitatea din ce în ce mai complexă a firmei generată de o creştere substanţială în anii anteriori şi ne furnizează în continuare servicii de consultanţă juridică. 

S-au dovedit a fi foarte profesionişti, arătându-şi de fiecare dată disponibilitatea şi remarcându-se printr-o capacitate de sinteză şi analiză foarte bună, punctualitate şi o argumentare optimă a informaţiilor şi rezoluţiilor pentru noi ca şi client.”

                                              (Adrian Orășan, Managing Director Beck Et Al. Services)

“Colaborarea dintre Societatea Civilă de Avocați CĂRĂBAȘ, LUNGU și Transylvania College a avut loc prin intermediul programului de Work Experience, proiect desfășurat în cadrul școlii noastre. Având ca scop oferirea de oportunități de practică pentru elevii de liceu, CĂRĂBAȘ, LUNGU nu numai că a răspuns pozitiv solicitării noastre de a deveni parteneri ai acestui program, însă prin intermediul avocaților elevii noștri au avut parte de un mentorat de calitate, bazat pe o planificare în detaliu a celor 2 săptămâni de practică. Astfel, aceștia au reușit să descopere culisele meseriei de avocat prin prisma bazelor teoretice și practice care le-au fost puse în cadrul firmei. Deși practica pe perioada liceului nu are o istorie în România, firma a tratat cu seriozitate și implicare acest mentorat, încercând să ofere elevilor cât mai mult din situațiile întâlnite în viața de zi cu zi a unui avocat. 
Ne bucurăm pentru sprijinul oferit pe întreaga perioadă a programului, de implicarea și deschiderea către astfel de inițiative absolut necesare și binevenite în educația elevilor de liceu. Cu siguranță acesta este doar începutul parteneriatului dintre Societatea Civilă de Avocați CĂRĂBAȘ, LUNGU și Transylvania College.”

(Cârnu Emma, Development Officer la Transylvania College)